Dobrodošli na ETF robotiku

ETF Robotics je istraživačka grupa koja se bavi robotikom na Elektrotehničkom fakultetu (ETF) Univerziteta u Beogradu, u okviru Odseka za signale i sisteme. Fokus našeg istraživanja obuhvata matematičko modelovanje dinamike robota, interakcije robota, simulacije, upravljanja i povezanih aplikacija robotskih sistema. Koordinator grupe je profesor Veljko Potkonjak.

Istraživači grupe ETF Robotics su uglavnom studenti na doktorskim, master ili osnovnim studijama na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu. Svi su vrlo ambiciozni i vredni, ali i veseli i entuzijastični mladi ljudi koji su spremni da uče, sarađuju i dele ono što su već uradili i naučili. Naši članovi su već učestvovali (ili učestvuju) u više internacionalnih i domaćih istraživačkih projekata koji imaju veze sa humanoidnom i industrijskom robotikom, kao što su ECCEROBOT, Virtualna laboratorija za robotiku, Roboti u sportu, Robotski rukopis, itd.

Pozivamo vas da pogledate naš sajt i saznate više o našem istraživanju. Dobrodošli ste da nas kontaktirate u bilo kom trenutku!